DO

DO is de afkorting van Dames Onderling, maar DO is ook Frysk voor JIJ!

DO  werd opgericht op 16 mei 2006 door een groep vrouwen woonachtig in Schraard.

Oude, grijze dames? Echt niet, het is een gezellige club met ongeveer 23 vrouwen, van 32 tot 70 jaar, die het fijn vinden om eens per maand bij elkaar te komen in het dorpshuis de Utwyk. Gewoon om elkaar niet uit het oog te verliezen, contact te houden op een ongedwongen manier. De ene keer gebeurt dit onder het creatief bezig zijn, de andere keer door iets actiefs te doen en weer een andere keer lekker bijkletsen onder het genot van koffie, thee of een drankje.

Ieder seizoen wordt het programma zo afwisselend mogelijk gemaakt, zodat er voor ieder lid wel iets nieuws en/of onverwachts valt te beleven. Wil je een keer overslaan, dat is geen probleem.

Wij zouden het leuk vinden wanneer we vrijwel alle vrouwen uit Schraard en omstreken betrokken zien bij vrouwenvereniging DO. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we elkaar versterken.

Ook heeft DO twee keer een jaar lang acties gehouden om geld in te zamelen  voor de stichting "Doe een Wens"  en voor het  "Jeugdhulpfonds Friesland". Hierbij zijn flinke bedragen bij elkaar gebracht.

Kom een keer langs om te kijken of je je er thuis voelt, dat vinden we allemaal erg leuk: hoe meer zielen......

De contributie bedraagt € 25,- per jaar, bij sommige activiteiten wordt er een eigen bijdrage gevraagd.

 

Informatie over de data wanneer DO bij elkaar komt en andere zaken over meedoen aan DO kun je krijgen bij:

  • Monique Fennis 0629378982
  • Pauline Leeuwen 0625545778